The Eerie Seersucker - The Non-Sticky Sticky Eugene.

Kul med samlingar

Det är kul att höra vad andra samlar på för saker och det finns ju så mycket som man kan samla på. Man skulle kunna samla på suddgummin som jag gjorde när jag var liten eller på filateli fridmärken eller på bokmärken eller på andra saker som man tycker är kul och fint att samla på.
Kul och se andras samlingar och det finns ibland såna program på tv som man kan kolla på för att se va det är andra samlar på.

Hittade en frimärkes samling 

När vi rensade i vårt förråd så hittade jag min gamla frimärkes samling som jag hade fått av pappa och det var så länge sen jag kollade i den. Det var lite kul att hitta den och få kolla i den. Det var något som jag inte hade gjort på länge och det är ju alltid kul att kolla på saker som ma hade när man var liten och se på det nu igen. Hittade även mina bokmärken och dom pärmarna och det var också lite kul att gå igenom dom.
Ja det är kul att spara på sånt och kolla på det lite då och då, även om det är sånt som jag inte kollar på mycket nu så var det lite kul att gå igenom och kolla på det i alla fall. Nu så samlar jag inte direkt på något speciellt vad jag kan komma på, så det är kanske dags att kolla upp något och se om det finns något som man kan hitta på och kolla på.
Ja det är kanske dags för en ny hobby? Det var ett tag sen som jag hade en och det är kanske dags att kolla upp och se vad man kan hitta på för något skoj. Det finns ju så mycket att välja på och som skulle vara kul.